Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Αλκής!

Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Αλκής!

Η ΑΕΚ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA με αντίπαλο την Αλκή.

Δείτε την σχετική ενημέρωση:

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (03/02) η προετοιμασία της ομάδας μας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, παιχνίδια σε μικρούς χώρους και τελειώματα φάσεων.

Η ΑΕΚ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινης στο AEK ARENA (Τρίτη 06/02, 19:00), οι επόμενες δύο προπονήσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία θα είναι επίσης πρωινές.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE