ΛΕΜΕΣΟΣ: Πανικός στο Γενικό Νοσοκομείο – Κόντεψαν να πεθάνουν ασθενείς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πανικός στο Γενικό Νοσοκομείο – Κόντεψαν να πεθάνουν ασθενείς

Δεν δούλεψαν οι γεννήτριες και κόντεψαν να πεθάνουν οι ασθενείς στο Γενικό Νοσοκομείο.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/02) το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με καταγγελία που έχει γίνει στην ιστοσελίδα μας, γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/02) σημειώθηκε πολύωρη διακοπή ρεύματος στο νοσοκομείο.

Στο ατυχές γεγονός ήρθε να προστεθεί και ακόμη ένα πρόβλημα.

Οι γεννήτριες ρεύματος που διαθέτει το νοσηλευτήριο δεν λειτούργησαν με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός καθώς σταμάτησαν οι αναπνευστήρες ασθενών, οι μηχανές της αιμοκάθαρσης στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς και αντλίες χορήγησης φαρμάκων.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ούτε τα χειρουργεία λειτούργησαν.

Να σημειώσουμε το ρεύμα επανήλθε μετά από δυο ώρες περίπου.

Άξιο αναφοράς είναι η μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστη τόσο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό αλλά και οι ασθενείς.

 

   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE