ΛΕΜΕΣΟΣ: Πανικός στο Γενικό Νοσοκομείο – Κόντεψαν να πεθάνουν ασθενείς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πανικός στο Γενικό Νοσοκομείο – Κόντεψαν να πεθάνουν ασθενείς

Δεν δούλεψαν οι γεννήτριες και κόντεψαν να πεθάνουν οι ασθενείς στο Γενικό Νοσοκομείο.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/02) το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με καταγγελία που έχει γίνει στην ιστοσελίδα μας, γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/02) σημειώθηκε πολύωρη διακοπή ρεύματος στο νοσοκομείο.

Στο ατυχές γεγονός ήρθε να προστεθεί και ακόμη ένα πρόβλημα.

Οι γεννήτριες ρεύματος που διαθέτει το νοσηλευτήριο δεν λειτούργησαν με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός καθώς σταμάτησαν οι αναπνευστήρες ασθενών, οι μηχανές της αιμοκάθαρσης στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς και αντλίες χορήγησης φαρμάκων.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ούτε τα χειρουργεία λειτούργησαν.

Να σημειώσουμε το ρεύμα επανήλθε μετά από δυο ώρες περίπου.

Άξιο αναφοράς είναι η μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστη τόσο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό αλλά και οι ασθενείς.

 

   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE