Χαιρέτησε φασιστικά κατά τη σύλληψη ο άνδρας που πυροβόλησε μετανάστες στη Ματσεράτα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χαιρέτησε φασιστικά κατά τη σύλληψη ο άνδρας που πυροβόλησε μετανάστες στη Ματσεράτα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είναι ένας εικοσιοκτάχρονος Ιταλός και ονομάζεται Λούκα Τράνι ο άνδρας που σήμερα το μεσημέρι πυροβόλησε και τραυμάτισε μετανάστες από το αυτοκίνητό του, στην πόλη Ματσεράτα της κεντρικής Ιταλίας.   

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, ο Τράνι έχει ξυρισμένο κεφάλι και όταν τον συνέλαβαν χαιρέτησε φασιστικά, υψώνοντας και τεντώνοντας το δεξί του χέρι. Δεν προκύπτει να έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο.
 
Ο 28χρονος άνοιξε πυρ κατά μεταναστών μέσα από ένα αυτοκίνητο Alfa Romeo, στο οποίο οι καραμπινιέροι βρήκαν και μια στρατιωτική φόρμα παραλλαγής. Λίγο πριν τον συλλάβουν βγήκε από το αυτοκίνητό του και τυλίχθηκε με μια ιταλική σημαία.
 
Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ρατσιστική επίθεση, όπως είχαν αναφέρει από τις πρώτες κιόλας στιγμές τα ιταλικά τηλεοπτικά δίκτυα.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE