Έγινε… χαμός στο «Blue Day» (photos/videos)

Έγινε… χαμός στο «Blue Day» (photos/videos)

Στα πλαίσια των εορτασμών για  τα 107χρόνια παρουσίας της και προσφοράς της, η Ανόρθωση πραγματοποίησε από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 το «Blue Day» στην παρουσία των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Η όλη εκδήλωση έλαβε χώρα στην Μπουτίκ του συλλόγου που βρίσκεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ από αυτήν δεν έλειψαν τα φουσκωτά παιχνίδια, οι εκπλήξεις, ενώ τόσο οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι φίλοι του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η κάμερα του Themsports.com βρέθηκε στην εκδήλωση της Ανόρθωσης και σας μεταφέρει μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και με βίντεο τα όσα έγιναν στην μπουτίκ της “Κυρίας”.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Λος Άντζελες, όταν αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσουν διαδηλωτές που αντιδρούσαν στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων της Εθνοφρουράς. Η αποστολή των δυνάμεων αυτών έγινε έπειτα από απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE