Survivor: Κακή αντιγραφή του Ντάνου ο ‘φραουλίτσας’ – Άρχισαν οι μπηχτές για τις ‘αρχηγικές τάσεις’ –VIDEO

Survivor: Κακή αντιγραφή του Ντάνου ο ‘φραουλίτσας’ – Άρχισαν οι μπηχτές για τις ‘αρχηγικές τάσεις’ –VIDEO

Βγαίνουν τα μαχαίρια – επιτέλους- στο Survivor.

Στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής 4/2, παίκτης των ‘μαχητών’ σχολιάζει αρνητικά τις αρχηγικές τάσεις που θέλει να έχει ο Αγόρου.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, φάνηκε μάλλον από την αρχή ότι προοριζόταν για να αντιγράφει τον Γιώργο Αγγελόπουλο που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Survivor.

Αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο συμπεριφοράς του στο παιχνίδι, μπαίνει μπροστά, δίνει συμβουλές, βάζει τον σταυρό του. Όλα αυτά θυμίζουν, Ντάνο!

Πάντως, εκτός των κατηγοριών προς το πρόσωπο του Αγόρου, στο τρέιλερ παρουσιάζονται και πλάνα από το αγώνισμα όπου οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το έπαθλο φαγητού, με την Σπυροπούλου να αγωνίζεται και πάλι.

Πιο κάτω το τρέιλερ από τον ΣΚΑΪ, το ΣΙΓΜΑ θα προβάλει το επεισόδιο μετά το τέλος των Προεδρικών Εκλογών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE