ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Στο ‘άψε-σβήσε’ ψήφισε ο Πρόεδρος – Τον έπνιξαν στα φιλιά οι υποστηρικτές του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Στο ‘άψε-σβήσε’ ψήφισε ο Πρόεδρος – Τον έπνιξαν στα φιλιά οι υποστηρικτές του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με ολιγόλεπτη καθυστέρηση έφτασε στο Λανίτειο Λύκειο της Λεμεσού ο Πρόεδρος και υποψήφιος για επανεκλογή Νίκος Αναστασιάδης για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Στο παραβάν εισήλθε με δύο από τα εγγόνια του, ενώ ακολούθως προέβη στις καθιερωμένες του δηλώσεις.

Όπως δήλωσε «σήμερα είναι η μέρα που οι πολίτες εκφράζονται και η λαϊκή ετυμηγορία καθορίζει ποιος θα είναι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Κάλεσε τους πολίτες σύσσωμα να συμμετέχουν και να κάνουν τις επιλογές με βάση τη δική τους κρίση.

«Αυτό που χρειάζεται είναι τη συνεργασία όλων μας», υπογράμμισε δηλώνοντας ότι «από αύριο είναι μια καινούργια μέρα».

Κατηγορηματικά εξήγησε ότι «η αποχή είναι ανοχή. Είναι ως κάποιοι άλλοι να αποφασίζουν. Η συμμετοχή είναι που καθορίζει και που θα καθορίσει το μέλλον της πατρίδας μας».

«Δεν ήταν αναμενόμενο» το αποτέλεσμα της αποχής της προηγούμενης Κυριακής, όπως είπε. «Ο λαός να αποφασίζει» είναι το σημαντικότερο μήνυμα όπως είπε.

Πάντως, ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον και ξένων ΜΜΕ, όπως επίσης τουρκικών και τουρκοκυπριακών.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE