ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Στις 28 Φεβρουαρίου η εφαρμογή του άρθρου 42 του Συντάγματος

ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Στις 28 Φεβρουαρίου η εφαρμογή του άρθρου 42 του Συντάγματος

Ψήφισε στις 11:10 ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κύριος Δημήτρης Συλλούρης.

Κάλεσε με τη σειρά του τους πολίτες να ψηφίσουν, ενώ δήλωσε ότι η Βουλή είναι έτοιμη να εφαρμόσει το άρθρο 42 του Συντάγματος που καθορίζει την εγκατάσταση του νεοεκλεγέντα Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δήλωσε επίσης ότι στις 28 Φεβρουαρίου θα έρθει ο Πρόεδρος στη Βουλή για να λάβει τη διαβεβαίωση και να μιλήσει στο Σώμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE