ΝΙΚΟΛΑΣ: Λακωνικός και σύντομος – Ξέχασε ακόμα και το εκλογικό του βιβλιάριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΝΙΚΟΛΑΣ: Λακωνικός και σύντομος – Ξέχασε ακόμα και το εκλογικό του βιβλιάριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με την οικογένεια, φίλους και μέλη του κόμματος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Λίγο μετά τις 11:45, ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν κατάφερε να προκριθεί στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, ήταν σύντομος στις δηλώσεις του εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου.

«Οι πολίτες σήμερα στέλνουν σε όλους μας μηνύματα», είπε. Οι εκλογές αύριο θα έχουν τελειώσει, αλλά τα προβλήματα θα παραμείνουν.

Όπως υπογράμμισε, το ΔΗΚΟ και ο ίδιος θα προχωρήσουν με διάθεση για να επιλύσουν τα προβλήματα.

Ο Νικόλας ήταν τόσο βιαστικός που παραλίγο να ξεχάσει το εκλογικό του βιβλιάριο. Μετά από παρότρυνση του προεδρεύοντα, αυτός και η σύζυγός του, επέστρεψαν για να τα παραλάβουν.

Ιάκωβος Ιακώβου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.