ΠΡΟΣΟΧΗ: Φρούριο το «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία»- Τι δεν πρέπει να πάρετε μαζί σας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φρούριο το «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία»- Τι δεν πρέπει να πάρετε μαζί σας

«Δρακόντεια» θα είναι τα μέτρα ασφαλείας πριν και κατά τη διάρκεια της τελετής ανακηρυξης του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας που προγραμματίστηκε για τις 22:00 της Κυριακής 4/2.

Σχετικά με την τελετή ανέφερε ο Αρχηγός Αστυνομίας: «Ένεκα του γεγονότος ότι στην περίμετρο και στα σημεία εισόδου του Σταδίου «Τάσσος-Παπαδόπουλος-Ελευθερία» θα λάβουμε αυξημένα μέτρα ασφάλειας, το κοινό το οποίο προτίθεται να είναι παρόν στην διαδικασία ανακήρυξης καλείται να προσέλθει έγκαιρα. Η είσοδος στο Στάδιο θα επιτραπεί από τις 7 μμ και για τη διευκόλυνση της όλης διαδικασίας ελέγχου, για λόγους ασφάλειας και για να μην υπάρξει καθυστέρηση καλούμε τον κόσμο να μην μεταφέρει τσάντες, σακίδια ή άλλα αντικείμενα εντός του Σταδίου», είπε ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.
 
Τέλος, κάλεσε τον κόσμο που θα μεταβεί στο Στάδιο να επιδεικνύει την απαραίτητη συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE