Ε.Θεοχάρους: 'Ο νέος Πρόεδρος να εργαστεί προς όφελος του κυπριακού Ελληνισμού'

Ε.Θεοχάρους: 'Ο νέος Πρόεδρος να εργαστεί προς όφελος του κυπριακού Ελληνισμού'

Την ελπίδα όπως ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εργαστεί προς όφελος του κυπριακού Ελληνισμού, εξέφρασε η Πρόεδρος της "Αλληλεγγύης", Ελένη Θεοχάρους.

Η κ.Θεοχάρους, η οποία άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό, εξέφρασε την ευχή όπως εκείνος που θα εκλεγεί θα εργαστεί προς όφελος του κυπριακού Ελληνισμού.

Το διακύβευμα των προεδρικών εκλογών, συμπλήρωσε, είναι η επιβίωση του Ελληνισμού στη γη όπου επιβιώνει εδώ και 4 χιλιάδες χρόνια.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE