ΠΑΡΑ-THEMA

Με πρωτότυπο τρόπο ψήφισε η πρώτη κυρία, Άντρη Αναστασιάδη! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με πρωτότυπο τρόπο ψήφισε η πρώτη κυρία, Άντρη Αναστασιάδη!  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για ακόμη μια φορά τα εγγόνια του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη ήταν εκεί μαζί με τους γονείς τους αναμένοντας τον παππού του και την γιαγιά τους να εξασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Την παράσταση αυτή την φορά έκλεψε ο μικρός Νίκος, ο οποίος φορώντας τα γυαλιά ηλίου του φώναζε ‘όλα μπλε’.

Φυσικά, η εύθυμη ατμόσφαιρα με τα εγγόνια κυριάρχησε και κατά την διάρκεια που ψήφιζαν ο κ. Αναστασιάδης και η σύζυγός του Άντρη.

Εκεί τα παιδάκια της Ινώς και της Έλσας ακολουθήσαν το παππού μέχρι το παραβάν. Με την γιαγιά τα πράγματα ήταν αλλιώτικα. Και τα τρία μικρά ήθελαν να ρίξουν όλα μαζί το ψηφοδέλτιο της γιαγιάς πράγμα που έπραξαν μοιράζοντας χαμόγελα.

Δείτε τις στιγμές που απαθανάτισε η ιστοσελίδα μας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top