ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Μειωμένη αναμένεται η αποχή σε σχέση με τον πρώτο γύρο – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Μειωμένη αναμένεται η αποχή σε σχέση με τον πρώτο γύρο – ΠΙΝΑΚΑΣ

Το 53,2% άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα μέχρι τις 15:00 σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογής Κύπρο Κυπριανού και τους κατά πόλης Έπαρχους.

Συγκεκριμένα, στη Λάρνακα ψήφισε το 52,94% και 49.127 άτομα, στην ελεύθερη Αμμόχωστο το 54,64% και 17.206 ψηφοφόροι και στην Πάφο το 49% και 24.402 εκλογείς.

Ακόμα, στη Λεμεσό ψήφισε το 53,1% και 80.835 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι, ενώ κατά τον πρώτο γύρο είχε ψηφίσει μόλις το 48,3%. Στη Λευκωσία ψήφισε το 54,9% σε σχέση με το 53,4% της πρώτης Κυριακής (28/1).

Η προσέλευση είναι ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με την πρώτη Κυριακή και το 50,9% που είχε ψηφίσει μέχρι τις 15:00.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.