ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ: Η εικόνα που επικρατούσε - 'Είναι έξω και εργάζονται...' - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ: Η εικόνα που επικρατούσε - 'Είναι έξω και εργάζονται...' - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με το καλημέρα άνοιξαν τα επιτελεία των δυο υποψήφιων, Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά στη Λεμεσό.

Το ThemaOnline βρέθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (04/02) και στα δυο επιτελεία όπου συνομίλησε για λίγο με τους υπεύθυνους.

Από το πρωί της Κυριακής (04/02) κατέφθασαν στο επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη στη Λεμεσό, στελέχη του κόμματος αλλά και υποστηρικτές του.

Στο επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη εντοπίσαμε δεκάδες πρόσωπα, τα οποία βρέθηκαν εκεί  για να βοηθήσουν τα μέλη του κόμματος, αλλά και για οργανωτικούς σκοπούς.

Δείτε φωτογραφίες απο το επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη:

Ο υπεύθυνος του επιτελείου, Ανδρέας Μιχαηλίδης 

Σε λειτουργία απο το πρωί το τηλεφωνικό κέντρο.

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Λεμεσού, Ανδρέας Κυπριανού.

Από την άλλη στο επιτελείο του κ. Μαλά η εικόνα ήταν πόλη διαφορετική.

Οι δυο υπεύθυνες του επιτελείου ήταν εκεί, ενώ όπως μας ανέφεραν οι υποστηρικτές του Σταύρου Μαλά θα προσέλθουν εκεί νωρίς το απόγευμα.

Μάλιστα μας αναφέρθηκε προφορικά πως ‘ οι δικοί μας υποστηρικτές είναι έξω και εργάζονται’.

Να σημειώσουμε πως όσο πλησιάζει η ώρα και στα δυο επιτελεία θα υπάρχει αρκετός κόσμος όπου εκεί θα παρακολουθήσει από τηλεοράσεως  το εκλογικό αποτέλεσμα.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE