Χρίστος Χρίστου: «Άμεση αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων»

Χρίστος Χρίστου: «Άμεση αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων»

Ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της κοινωνίας δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου.

Όποιος και να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τα οποία απασχολούν την κοινωνία μας και να δικαιώσει με αυτό τον τρόπο τη σημερινή επιλογή του λαού μας, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Γραφείο Κοινοτικού Συμβουλίου Πολιτικού.

Όσον αφορά το ΕΛΑΜ, ο κ. Χρίστου είπε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του πιο δυνατό μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE