Χρίστος Χρίστου: «Άμεση αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων»

Χρίστος Χρίστου: «Άμεση αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων»

Ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της κοινωνίας δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου.

Όποιος και να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τα οποία απασχολούν την κοινωνία μας και να δικαιώσει με αυτό τον τρόπο τη σημερινή επιλογή του λαού μας, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Γραφείο Κοινοτικού Συμβουλίου Πολιτικού.

Όσον αφορά το ΕΛΑΜ, ο κ. Χρίστου είπε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του πιο δυνατό μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικό μήνυμα και ανατροπές - Οι αποχωρήσεις, οι επιστροφές και οι ισορροπίες Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πολιτικό μήνυμα και ανατροπές - Οι αποχωρήσεις, οι επιστροφές και οι ισορροπίες Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε έναν ανασχηματισμό που, παρά τον χαρακτηρισμό «μίνι», φέρει έντονη πολιτική φόρτιση και στρατηγική στόχευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE