ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη 39χρονης- Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη  39χρονης- Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία Κύπρου ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό της Natalia Mamedova, 39 ετών, από τη Ρωσία, της οποίας έχουν χαθεί τα ίχνη από τις 2 Φεβρουαρίου 2018, στον Άγιο Δομέτιο, στη Λευκωσία.

Η ελλείπουσα, περιγράφεται ως μεσαίας σωματικής διάπλασης, ύψους 1.63μ., με μαύρα μαλλιά, μέχρι τους ώμους και μπλε μάτια. Την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε τζιν σκούρου χρώματος, πουκάμισο χρώματος μαύρου, αθλητικό σακάκι χρώματος σκούρου μπλε και αθλητικά παπούτσια χρώματος μπλε.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE