ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Η διαφορά Αναστασιάδη-Μαλά σε ψήφους

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Η διαφορά Αναστασιάδη-Μαλά σε ψήφους

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 19:30 της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου η καταμέτρηση των ψήφων για τον β’ γύρο των Προεδρικών εκλογών. Η «ττενέκκα» μίλησε και έδωσε άλλη μια 5ετια (και τελευταία όπως δήλωσε) στον Νίκο Αναστασιάδη.

 

Διαβάστε επίσης: ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Οι ψήφοι που χρειάζονται Μαλάς ή Αναστασιάδης για να εκλεγούν - ΠΙΝΑΚΑΣ

 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έλαβε ποσοστό 55,99% που «εξαργυρώνεται» σε 215.281 ψήφους με τον Σταύρο Μαλά να κόβει 2ος το νήμα και να αποσπά  44,01% των ψήφων, δηλαδή 169.243 «σταυρούς».

Η διαφορά των 12 σχεδόν μονάδων με απλά λόγια μεταφράζεται σε 46.038 ψήφους.

 

Διαβάστε επίσης: Τα «μπλε χωριά» του Αναστασιάδη- Εκεί που ξεπέρασε και το 90%- ΚΑΡΤΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.