ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταστρώνει τα πλάνα του για το διπλό, σε ένα κομβικό ντέρμπι

Καταστρώνει τα πλάνα του για το διπλό, σε ένα κομβικό ντέρμπι

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον η προετοιμασία της Ομόνοιας, ενόψει του κομβικού ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης (07/02) με αντίπαλο την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, όπου αν οι “πράσινοι” κερδίσουν, αναπτερώνουν τις ελπίδες τους για την 4η θέση που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη.

Οι επόμενες προπονήσεις θα είναι καθοριστικές για τον Κανού, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι, όμως ακόμα κι αν κριθεί πως είναι 100% έτοιμος, δύσκολα θα ρισκάρει ο Πέτεφ να του δώσει φανέλα βασικού, μετά από αποχή δύο και πλέον μηνών από την αγωνιστική δράση.

Σημειώνουμε ότι η τελευταία του συμμετοχή, ήταν στο εκτός έδρας παιχίδι με αντίπαλο τη Δόξα (1-2) στις 26 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής!

Στη διάθεση του Βούλγαρου τεχνικού είναι και ο Σόλομον, η ετοιμότητα του οποίου αξιολογείται, γι΄ αυτό και η συμμετοχή του προς το παρόν, είναι αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, ο Πέτεφ θα κάνει σίγουρα κάποιες… αναγκαστικές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αφού είναι τραυματίας ο Μιχαϊλοφ και τη θέση του θα πάρει ο Αλμπόγκε ή ο Χριστοδούλου, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο τιμωρημένος Μαδούρο.

Είναι όμως διαθέσιμος ο Φάνος Κατελάρης, όπως και ο Άλεξ Σοάρες, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμα 1-2 κινήσεις στη “σκακιέρα”, με τον Κιπιάνι να διεκδικεί θέση βασικού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Αποτροπιασμός στη Χλώρακα: 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε 26χρονο για βιασμό - Καταζητείται ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Στο κελί για έξι ημέρες ο 48χρονος - Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top