ΛΑΡΝΑΚΑ: Έσπασαν τζάμι για να κλέψουν ελληνική σημαία έξω από το οίκημα της Ομόνοιας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έσπασαν τζάμι για να κλέψουν ελληνική σημαία έξω από το οίκημα της Ομόνοιας

Υπόθεση κακόβουλης ζημιάς σε όχημα και κλοπής ελληνικής σημαίας διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20.10 χθες βράδυ έγινε καταγγελία στην ΑΔΕ Λάρνακας για κακόβουλη ζημιά σε αυτοκίνητο και κλοπή ελληνικής σημαίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 19.30 χθες βράδυ αυτοκίνητο που οδηγούσε κάτοικος Αραδίππου έχοντας ως συνοδηγό άλλο πρόσωπο, κινείτο στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, παρά τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας, συμμετέχοντας στους πανηγυρισμούς για τις Προεδρικές εκλογές.

Σε κάποια στιγμή άγνωστοι έριξαν αντικείμενα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι του συνοδηγού και να κλαπεί μια ελληνική σημαία η οποία βρισκόταν αναρτημένη στο πίσω μέρος του οχήματος.

Από την ρίψη των αντικειμένων δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός και την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν έλαβε χώρα έξω από οίκημα οπαδών της Ομόνοιας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE