ΛΑΡΝΑΚΑ: Έσπασαν τζάμι για να κλέψουν ελληνική σημαία έξω από το οίκημα της Ομόνοιας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έσπασαν τζάμι για να κλέψουν ελληνική σημαία έξω από το οίκημα της Ομόνοιας

Υπόθεση κακόβουλης ζημιάς σε όχημα και κλοπής ελληνικής σημαίας διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20.10 χθες βράδυ έγινε καταγγελία στην ΑΔΕ Λάρνακας για κακόβουλη ζημιά σε αυτοκίνητο και κλοπή ελληνικής σημαίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 19.30 χθες βράδυ αυτοκίνητο που οδηγούσε κάτοικος Αραδίππου έχοντας ως συνοδηγό άλλο πρόσωπο, κινείτο στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, παρά τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας, συμμετέχοντας στους πανηγυρισμούς για τις Προεδρικές εκλογές.

Σε κάποια στιγμή άγνωστοι έριξαν αντικείμενα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι του συνοδηγού και να κλαπεί μια ελληνική σημαία η οποία βρισκόταν αναρτημένη στο πίσω μέρος του οχήματος.

Από την ρίψη των αντικειμένων δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός και την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν έλαβε χώρα έξω από οίκημα οπαδών της Ομόνοιας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE