ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν όχημα 48χρονου – ‘Προδίδει’ η εύφλεκτη ύλη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν όχημα 48χρονου – ‘Προδίδει’ η εύφλεκτη ύλη

Καταγγελία έλαβε η Αστυνομία γύρω στις 2:25 το πρωί της Δευτέρας (5/1) για πυρκαγιά σε όχημα στην περιοχή Αγίας Φύλας στη Λεμεσό.

Η πυρκαγιά, που κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τέθηκε κακόβουλα, καθώς χρησιμοποιήθηκε εύφλεκτη ύλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα, που υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ανήκε σε 48χρονο, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Ι.Μ.

*Φωτογραφία αρχείου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.