«Οι τελικοί ξεκινούν, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανένα»

«Οι τελικοί ξεκινούν, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανένα»

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας της να βρεθεί μαζικά στο «Αμμόχωστος» για να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη να φτάσουν στη νίκη και στο σημαντικό τρίποντο.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Σαλαμιναίε, Σαλαμιναία την Τρίτη στις 18:00 η ομάδα έχει ενα κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο da Noi Αμμόχωστος Επιστροφή.

Οι τελικοί της ομάδας μας ξεκινούν και καλούμαστε ΟΛΟΙ ο καθένας από τη δική του πλευρά να είναι δίπλα στην ομάδα και να γίνει ασπίδα προστασίας για αυτή.

Την Τρίτη πραγματοποιούμε την μεγαλύτερη μας φετινή παρουσία στην προσωρινή μας έδρα για να διαφυλάξουμε την ιστορία του σωματείου μας.

Την Τρίτη δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανένα.

Είσαι Σαλαμίνα; Είσαι γήπεδο!

Για την Αμμόχωστο και για την προσφυγιά!”

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE