Με πούλμαν οι επώνυμες του επιτελείου της Λεμεσού για τους πανηγυρισμούς στο 'Ελευθερία' - VIDEO

Με πούλμαν οι επώνυμες του επιτελείου της Λεμεσού για τους πανηγυρισμούς στο 'Ελευθερία' - VIDEO

Οι επώνυμοι Λεμεσιανοί ήρθαν στην Λευκωσία για την ανακήρυξη της επανεκλογής του Νίκου Αναστασιάδη με πούλμαν.

Οι πανηγυρισμοί στα επιτελεία του Νίκου Αναστασιάδη για την επανεκλογή του κορυφώθηκαν στο επιτελείο του στη Λεμεσό, πόλη διαμονής της οικογένειάς του, όπου ανάμεσα βρίσκονταν και οι δύο κόρες του Προέδρου της Δημοκρατίας, Έλσα και Ινώ μαζί με τους συζύγους τους, υποστηρικτές και φίλους.

Ανάμεσα τους είδαμε και Κύπριες socialite, αλλά και άτομα του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου.

Εκείνο που μας εντυπωσίασε ήταν η κάθοδός τους στην πρωτεύουσα για την ανακήρυξη του Προέδρου της Κύπριακής Δημοκρατίας για ακόμη μία πενταετία στο στάδιο 'Ελευθερία' με λεωφορείο από τη Λεμεσό, το οποίο συνοδευόταν από άτομα της αστυνομικής δύναμης Κύπρου. 

Δείτε τα σχετικά video που εξασφαλίσαμε από τα social media:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνεχίζουμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, και με τη Chevron και με την ENI και με την TOTAL, πάντοτε στη βάση του διεθνούς δικαίου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE