Μπόλικη ένταση στον Κόρνο… Έβγαλε 5 κόκκινες ο διαιτητής! (pics)

Μπόλικη ένταση στον Κόρνο… Έβγαλε 5 κόκκινες ο διαιτητής! (pics)

Στο ντέρμπι κορυφής της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ (Δ’ κατηγορίας της ΚΟΠ) επεκράτησε με 1-3 ο Κούρρης Ερήμης της Ομόνοιας Ψευδά και ανέβηκε στο ρετιρέ. 

Ήταν μόλις η πρώτη ήττα για την ομάδα του Ψευδά. Το ντέρμπι έγινε στο γήπεδο του Κόρνου. 

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, στο ματς υπήρξε πολλή ένταση. Ο διαιτητής της συνάντησης μοίραζε απλόχερα τις κόκκινες κάρτες. Συνολικά έδωσε πέντε κόκκινες, τρεις σε παίχτες του Ψευδά και άλλες δυο σε παίχτες της Ερήμης.  

Από τη στιγμή που δεν είμαστε εκεί, δεν μπορούμε να ξέρουμε, αν σωστά ο “άρχοντας” έστειλε τόσους πολλούς παίχτες για μπάνιο, πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht