ΛΑΡΝΑΚΑ: Φυλάκιση 18 μηνών σε 24χρονο για μαχαιρώματα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φυλάκιση 18 μηνών σε 24χρονο για μαχαιρώματα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα (5/02) ποινή φυλάκισης 18 μηνών στον Στέλιο Γεωργίου 24 χρόνων από την Αραδίππου, ο οποίος παραδέχθηκε κατηγορίες που αφορούν τραυματισμό, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, μεταφορά μαχαιριού και συμπλοκής, αδικήματα που διαπράχθηκαν έξω από νυχτερινό κέντρο στη περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα, τον Ιανουάριο του 2014.

Στην απόφαση του το Δικαστήριο έλαβε υπόψη, μεταξύ άλλων, ως μετριαστικό παράγοντα στην επιμέτρηση της ποινής, την παραδοχή του 24χρονου ενώπιον του Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης κατά τη διάρκεια πάρτι μαθητών νυχτερινού Λυκείου της Λάρνακας, σε κέντρο διασκέδασης στη περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα, τον Ιανουάριο του 2014, δημιουργήθηκε αρχικά παρεξήγηση μεταξύ των παρευρισκομένων με σπρωξίματα και κτυπήματα.

Ωστόσο ο καυγάς συνεχίστηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο και σε κάποια στιγμή ο Γεωργίου που ήταν φίλος με ορισμένους μαθητές που συμμετείχαν στο πάρτι, ανέσυρε μαχαίρι που κατέληγε σε λεπίδα και τραυμάτισε σοβαρά τέσσερα άτομα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και όταν εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι ο ένας από αυτούς έφερε μη διαμπερές τραύμα στο αριστερό μάτι.

Από τα κτυπήματα που δέχθηκε ο νεαρός υπέστη μόνιμη βλάβη στο μάτι, καθότι έχει μειωμένη οπτική οξύτητα λόγω τραυματικής οπτικής νευροπάθειας και στραβισμό.

Δεύτερος τραυματίας διέτρεξε σοβαρό κίνδυνο αφού από τη μαχαιριά που δέχθηκε, το στέρνο είχε διαπεράσει το πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα μέχρι το περικάρδιο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE