Τον «κρέμασαν» οι εμμονές του!

Τον «κρέμασαν» οι εμμονές του!

Ο Δανός γνώριμος προπονητής, με πέρασμα από ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, εδώ και μερικές ώρες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Λιντς.

Τα ρεπορτάζ από ΜΜΕ της Αγγλίας αναφέρονται στο τι έφταιξε, στο τι έγινε και προέκυψε αυτή η εξέλιξη.

Δημοσίευμα της «The Sun» αναφέρει μερικούς λόγους που στοίχισαν την καρέκλα στον Τόμας Κρίστιανσεν.

Συγκεκριμένα, γράφεται και λέγεται πως ο Τόμας Κρίστιανσεν, παρά του ότι είχε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στον πάγκο της Λιντς, εντούτοις, στην πορεία με τα αποτελέσματα, δη τα αρνητικά, ούτε που σκόπευε να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της Αγγλικής ομάδας.  Ίδιες τακτικές, ίδια συστήματα και πρόσωπα χωρίς να δείχνει ικανός και πρόθυμος για να διαφοροποιήσει πράγματα και καταστάσεις στη Λιντς για να βελτιώσεις αδυναμίες, να δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί σωστά τα άρνητικά αποτελέσματα και τις άσχημες εμφανίσεις που είχε η ομάδα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE