Σε άλλο πολιτικό κόμμα η Άννα Θεολόγου;- Τι απαντά η ίδια- VIDEO

 Σε άλλο πολιτικό κόμμα η Άννα Θεολόγου;- Τι απαντά η ίδια- VIDEO

Πρόκειται για ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που δεν μασά τα λόγια της. Η 32χρονη Βουλευτής αποφάσισε να αποχωρήσει από την «Συμμαχία Πολιτών» στηρίζοντας τον Σταύρο Μαλά στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την κατατάξουν σε άλλες κομματικές καλένδες. 

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η Άννα Θεολόγου καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 5/2 στην εκπομπή «Πρωινά Νέα» και τον Ονούφριο Σωκράτους έδωσε την δική της απάντηση, χαρακτηρίζοντας όλα αυτά που ακούγονται λόγια του κόσμου, ενώ τόνισε πως παραμένει ανεξάρτητη και πιστή στις θέσεις και πιστεύω της γύρω από τα κοινωνικο-οικονομικά.

Έτσι λοιπόν με το ίδιο σθένος και τον ίδιο ζήλο η Άννα Θεολόγου συνεχίζει το έργο της όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια και μέχρι το τέλος όπως δήλωσε, το οποίο ευχόμαστε, να αργήσει πολύ να έρθει καθώς η κυρία Θεολόγου με το ήθος της και τον πολιτικό λόγο που αρθρώνει είναι από τα πρόσωπα που έχουν μεγάλη απήχηση στους Κύπριους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.