Μαζεμένα τα προβλήματα ενόψει της μάχης στο «ΑΕΚ Αρένα»

Μαζεμένα τα προβλήματα ενόψει της μάχης στο «ΑΕΚ Αρένα»

Η Αλκή Ορόκλινη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

«Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας στο “ΑΕΚ Αρένα”.

Ο αγώνας θα γίνει αύριο και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Από ίωση ταλαιπωρείται ο Ντιακιτέ, ενω εκτός έμεινε και ο τραυματίας Πιεράτσι. Ο Στέλιος Πάρπας υποβλήθηκε το πρωί σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση του προβλήματος στους προσαγωγούς.

Ο Ζιλ Εγκομό είναι τιμωρημένος και έμεινε εκτός αποστολής.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE