Έχουν τα… πρωτεία! Ο Κύπριος και οι ξένοι

Έχουν τα… πρωτεία! Ο Κύπριος και οι ξένοι

Μετά από 22 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ήδη τρεις ποδοσφαιριστές, τριών διαφορετικών ομάδων, έχουν φτάσει τις οκτώ κίτρινες κάρτες.

Από την Αλκή Ορόκλινη είναι ο Νγκομό και θα εκτίσει την τιμωρία του στο εκτός έδρας αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Από την ΑΕΛ είναι ο Αβραάμ και θα εκτίσει την τιμωρία του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ερμή Αραδίππου.

Από τον Απόλλωνα είναι ο Σακέττι, ο οποίος επιστρέφει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας μετά που εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE