Οι προέδροι έκοψαν την τούρτα και ο αναπληρωτής την… ανατριχιαστική ομιλία (pics)

Οι προέδροι έκοψαν την τούρτα και ο αναπληρωτής την… ανατριχιαστική ομιλία (pics)

Η Ανόρθωση μέσω της ιστοσελίδας της ενημερώνει:

«Με την γενέθλια εκδήλωση ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για τη συμπλήρωση 107 χρόνων ζωής του Συλλόγου μας, η οποία πραγματοποιήθηκε απόψε στον 3ο όροφο της Δυτικής κερκίδας του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος.

Στην αποψινή εκδήλωση ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ Κυριακός Γιάγκος εξιστόρησε με ανατριχιαστικό τρόπο τις συγκλονιστικότερες στιγμές από την ιστορία του Συλλόγου από το έτος ίδρυσης του μέχρι και σήμερα, με την ομιλία του να συνοδεύεται με σχετικό βίντεο και φωτογραφίες.

Ακολούθως ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Ανδρέας Παντελή μαζί με τον πρόεδρο της φουτσαλικής Ανόρθωσης, κ Ανδρέα Παπαλλή έκοψαν μαζί την τούρτα η οποία ανέγραφε «107 Χρόνια Ανόρθωσις – Σύμβολο Πολιτισμού και Δόξας».

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE