Η πρόγνωση του καιρού από το Τμ. Μετεωρολογίας

Η πρόγνωση του καιρού από το Τμ. Μετεωρολογίας

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη µέχρι και την Πέµπτη 8/2.

Tην Τρίτη 6/2 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νωρίς το πρωί αναµένεται τοπική οµίχλη και χαµηλή νέφωση, στο εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά παράλια, που σύντοµα θα διαλυθούν. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και παροδικά κατά τόπους µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 7/2 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από αργά το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Πέµπτη 8/2 και την Παρασκευή 9/2 θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE