ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησε το όχημά του έξω από πολυτελές ξενοδοχείο – Άναυδος όταν επέστεψε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησε το όχημά του έξω από πολυτελές ξενοδοχείο – Άναυδος όταν επέστεψε

Μέχρι και την άδεια παραμονής του, του έκλεψαν οι επιτήδειοι μέσα από το όχημα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 5/2, Ρώσος ηλικίας 52 ετών κατήγγειλε ότι μεταξύ των ωρών 20:15 – 20:45 μετέβηκε με το όχημα της κόρης του σε δημόσιο χώρο στάθμευσης πλησίον γνωστού παραλιακού ξενοδοχείου, όπου και στάθμευσε.

Όταν  ο 52χρονος επέστρεψε, διαπίστωσε ότι το πίσω αριστερό τζάμι του οχήματος ήταν σπασμένο και κλάπηκαν από αυτό διάφορα αντικείμενα.

Τα κλοπιμαία αφορούσαν, δύο πορτοφόλια συνολικής αξίας 200 ευρώ, χρηματικό ποσό 2200 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και tablet αξίας 250 ευρώ αντίστοιχα,  το ρωσικό του διαβατήριο, όπως και την άδεια παραμονής του στην Κύπρο, αλλά και την άδεια οδήγησής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE