ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο με το 'καλημέρα' – Στα κιγκλιδώματα τα οχήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο με το 'καλημέρα' – Στα κιγκλιδώματα τα οχήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 07:00 το πρωί της Τρίτης (06/02) στο δρόμο Λεμεσού – Αγρού στο ύψος του χωριού Παραμύθα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην είσοδο του χωριό καθώς όχημα στην προσπάθεια του να εισέλθει στον κύριο δρόμο ανέκοψε την πορεία οχήματος που ερχόταν από βόρεια.

Τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Λόγω της σύγκρουσης οι δυο οδηγοί και ένας συνεπιβάτης μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως μας ενημέρωσαν και οι τρεις άντρες τραυματίστηκαν ελαφρά.

Οι ακριβείς συνθήκες διερευνάται από την Τροχαία Λεμεσού.

Φωτογραφία απο cy police checkpoints

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE