Όταν η Αννίτα Δημητρίου παρουσίαζε κεντρικό δελτίο ειδήσεων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν η Αννίτα Δημητρίου παρουσίαζε κεντρικό δελτίο ειδήσεων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Η Αννίτα Δημητρίου, μόλις το 2016, παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σε κυπριακό κανάλι παγκύπριας εμβέλειας μεν, αλλά με έδρα του την Λεμεσό.

«Μεγάλη Αννίτα Δημητρίου» φώναζαν στο στάδιο ‘Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία’, κατά την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας το βράδυ της Κυριακής 4/2 οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Νίκου Αναστασιάδη.

Η Αννίτα Δημητρίου, η βουλευτής του ΔΗΣΥ στην Λάρνακα αλλά και εκπρόσωπος τύπου του επιτελείου του Νίκου Αναστασιάδη, έκλεψε τις εντυπώσεις στην εξέδρα όπου βρέθηκαν οι επίσημοι.

Σχετικό άρθρο: ‘ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’: Το χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά της Αννίτας και η αποθέωσή της από τον κόσμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ& VIDEO

Η συμβολή της στην εκστρατεία για την επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη ήταν καθοριστική αφού καθημερινά έδινε τον δικό της αγώνα στα πάνελ των ενημερωτικών εκπομπών με τους ανθυποψήφιους του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η Αννίτα Δημητρίου όμως δεν ήταν πάντοτε πολιτικό πρόσωπο. 

Ένα φεγγάρι... πέρασε από το κανάλι  Capital, όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μαζί με τον Σωτήρη Παπαδόπουλο. 

 Και για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τις σχετικές φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE