ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έριχνε γλάστρες από το μπαλκόνι γιατί… είχε νεύρα!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έριχνε γλάστρες από το μπαλκόνι γιατί… είχε νεύρα!

Πολίτης έριχνε στον δρόμο γλάστρες από το μπαλκόνι του.

Σύμφωνα με αστυνομικές μας πηγές, γύρω στη 01:00 το μεσημέρι της Τρίτης (6/2), καταγγέλθηκε στις Αρχές ότι, πολίτης έριχνε γλάστρες από μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Δασούπολη.

Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο για να επιβάλουν την τάξη, διαπίστωσαν ότι ο καταγγελθέντας, είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για άλλη υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα ανάφερε στους αστυνομικούς ο καταγγελθέντας, προχώρησε σ’ αυτή την πράξη γιατί εκνευρίστηκε με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας όπου διαμένει, γιατί έβαλε κάμερες παρακολούθησης στο κτήριο.

Να σημειωθεί ότι ο καταγγελθέντας, μάζεψε ο ίδιος τις σπασμένες γλάστρες που έριξε στο δρόμο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE