Σε ποιο ματς τα έκαναν πλακάκια; Λεπτομερής ενημέρωση…

Σε ποιο ματς τα έκαναν πλακάκια; Λεπτομερής ενημέρωση…

Η UEFA απέστειλε στην ΚΟΠ έκθεση με στοιχεία για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα που έγινε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ των ομάδων του Εθνικού Άχνας και του Άρη.
 
Όπως σημειώνει η UEFA, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το αποτέλεσμα του πιο πάνω αγώνα, χειραγωγήθηκε προκειμένου να υπάρξουν διεφθαρμένα κέρδη από στοιχηματική δραστηριότητα.
 
Όπως αναφέρει η έκθεση της UEFA, υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι ο Εθνικός θα έχανε τον αγώνα τουλάχιστον με δύο τέρματα διαφορά και ότι θα σημειώνονταν τουλάχιστον τέσσερα τέρματα.
 
Η στοιχηματική δραστηριότητα που προηγήθηκε του αγώνα, δείχνει, προσθέτει η UEFA, ότι κάποιοι είχαν πρότερη γνώση για το αποτέλεσμα.
 
Ο αγώνας έληξε με σκορ 4-0 υπέρ του Άρη και η έκθεση της UEFA αποδίδει υπαιτιότητα στον Εθνικό Άχνας.
 
Η έκθεση της UEFA παραδόθηκε στον Πειθαρχικό Εισαγγελέα της ΚΟΠ, που παρέπεμψε το φάκελο με όλα τα στοιχεία στον Αθλητικό Δικαστή.
 
Από ιστοσελίδα ΚΟΠ
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE