Αποκαλούν "προκλητική και ανιστόρητη" την bet365

Αποκαλούν "προκλητική και ανιστόρητη" την bet365

Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν μετά από τη δημοσίευση του δημοσιεύματος της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr με τίτλο Πρόκληση από την bet365: Προσφέρει για στοιχηματισμό το πρωτάθλημα του ψευδοκράτους".

Ακολουθεί αναδημοσίευση του άρθρου της sdna.gr:

Σε μια ενέργεια που προκαλεί ήδη εξαιρετικά αρνητικές αντιδράσεις στην Ελλάδα προέβη η εταιρία αθλητικού στοιχήματος bet365, η οποία δραστηριοποιείται (και) στη χώρα μας αλλά πιθανότατα το επιτελείο της αποτελείται από εντυπωσιακά ανιστόρητα άτομα, καθώς από την Παρασκευή, 26/01, προσφέρει για online στοιχηματισμό στο κουπόνι της τις αναμετρήσεις του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της επιλεγόμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου», του ψευδοκράτους δηλαδή που εγκαθίδρυσαν οι Τούρκοι στα Κατεχόμενα της Κύπρου, μετά την εισβολή τους στην μαρτυρική Μεγαλόνησο το 1974.

Η επιλογή της εταιρίας bet365 να «νομιμοποιήσει» με τον τρόπο της ένα θλιβερό κράτος - μαριονέτα, το οποίο από όλες τις χώρες του κόσμου αναγνωρίζει και υποστηρίζει μόνο η Τουρκία, αλλά και το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημά του στον βωμό του κέρδους έχει προκαλέσει εντονότατες αρνητικές αντιδράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και μάλιστα στο Facebook δημιουργήθηκε ήδη ομάδα με τίτλο «μαύρο στην bet365 και το ψευδοκράτος της», στην οποία πολλοί χρήστες του διαδικτύου εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την συγκεκριμένη ενέργεια, σε μια εποχή εξαιρετικά ευαίσθητη για τα εθνικά ζητήματα.

Προκλητική και ανιστόρητη ενέργεια από την διαδικτυακή εταιρία αθλητικού στοιχήματος bet365, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, καθώς προσφέρει από την Παρασκευή στο κουπόνι της αγώνες του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος του ψευδοκράτους!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου - Φωτογραφίες
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Διμερείς συνεργασίες στο επίκεντρο συναντήσεων ΠτΔ στο Ισραήλ

Διμερείς συνεργασίες στο επίκεντρο συναντήσεων ΠτΔ στο Ισραήλ

Θέματα διμερών συνεργασιών και διαπεριφερειακές εξελίξεις, θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο των συζητήσεων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Ισραήλ, στις 4 Μαΐου. Αυτό ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) αρμόδιες πηγές, σημειώνοντας, επίσης, πως κατά την επίσκεψη του ΠτΔ θα συζητηθεί και η επικείμενη Τριμερής Σύνοδος των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ.