O Κύπριος φοιτητής που μίλησε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - VIDEO

O Κύπριος φοιτητής που μίλησε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - VIDEO

Ο Κύπριος φοιτητής μίλησε στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος για την Μακεδονία ως εκπρόσωπος του Δράσισ Κ.Ε.Σ.

O Κωνσταντίνος Χατζηκώστας ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στο ποίημα του Βασίλη Μιχαηλίδη από την 9η Ιουλίου.

Βρισκόμενος στο βήμα του συλλαλητηρίου τόνισε ότι «η παραχώρηση του όρους Μακεδονία στους βαρβάρους δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα. Όπως η Κύπρος η Θράκη και η Ήπειρος έτσι και η Μακεδονία είναι μια, ελληνική και αδιαίρετη»

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσδιορίστηκε από την οργανωτική επιτροπή ως εκπρόσωπος της Ένωσης Κυπρίων Φοιτητών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Συναινούν στην έκδοσή τους στην Κύπρο, όπου διώκονται για την υπόθεση δολοφονίας 49χρονου Κύπριου επιχειρηματία, οι δύο 28χρονοι που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση ισάριθμων ευρωπαϊκών ενταλμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE