O Κύπριος φοιτητής που μίλησε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - VIDEO

O Κύπριος φοιτητής που μίλησε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - VIDEO

Ο Κύπριος φοιτητής μίλησε στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος για την Μακεδονία ως εκπρόσωπος του Δράσισ Κ.Ε.Σ.

O Κωνσταντίνος Χατζηκώστας ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στο ποίημα του Βασίλη Μιχαηλίδη από την 9η Ιουλίου.

Βρισκόμενος στο βήμα του συλλαλητηρίου τόνισε ότι «η παραχώρηση του όρους Μακεδονία στους βαρβάρους δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα. Όπως η Κύπρος η Θράκη και η Ήπειρος έτσι και η Μακεδονία είναι μια, ελληνική και αδιαίρετη»

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσδιορίστηκε από την οργανωτική επιτροπή ως εκπρόσωπος της Ένωσης Κυπρίων Φοιτητών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE