O Κύπριος φοιτητής που μίλησε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - VIDEO

O Κύπριος φοιτητής που μίλησε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - VIDEO

Ο Κύπριος φοιτητής μίλησε στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος για την Μακεδονία ως εκπρόσωπος του Δράσισ Κ.Ε.Σ.

O Κωνσταντίνος Χατζηκώστας ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στο ποίημα του Βασίλη Μιχαηλίδη από την 9η Ιουλίου.

Βρισκόμενος στο βήμα του συλλαλητηρίου τόνισε ότι «η παραχώρηση του όρους Μακεδονία στους βαρβάρους δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα. Όπως η Κύπρος η Θράκη και η Ήπειρος έτσι και η Μακεδονία είναι μια, ελληνική και αδιαίρετη»

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσδιορίστηκε από την οργανωτική επιτροπή ως εκπρόσωπος της Ένωσης Κυπρίων Φοιτητών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE