Οι επιλογές του Χρύση για το κρίσιμο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα

Οι επιλογές του Χρύση για το κρίσιμο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χρύσης Μιχαήλ, για το κρίσιμο ματς με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο “Αμμόχωστος”.

Αναλυτικά:

Χίντι, Πολυκάρπου, Παχίπης, Σεραφείμ, Σωτηρίου, Ζιάμπαρης, Τριμπό, Κάστρο, Πεχλιβάνης, Καπαρτής, Πολίτσι.

Σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΛ, ο Κύπριος τεχνικός προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, τις θέσεις των Μιγκελίτο, Τόρες, Βαλικάεφ και Σαμάρα, πήραν οι Πολυκάρπου, Σεραφείμ, Τριμπό και Καπαρτής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE