Με 20 παίκτες αναμένει τους «φτεροπόδαρους» (pic)

Με 20 παίκτες αναμένει τους «φτεροπόδαρους» (pic)

Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΑΕΛ όπου αναφέρεται στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA με αντίπαλο τον ΕΡΜΗ Αραδίππου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (07/02) στο ΤΣΙΡΕΙΟ και θα ξεκινήσει στις 18:00.

Την αποστολή θα απαρτίζουν οι πιο κάτω:

Τζοσιμάρ Βοζίνια

Ευάγγελος Γεωργίου

Χάρης Κυριάκου

Μάρκο Αιρόσα

Μποκτάν Μιτρέα

Αντρέ Τεϊσέιρα

Χρίστος Γουίλερ

Μάρκο Σοάρες

Μάριος Νικολάου

Φιντέλις Ιρένε

Λεάντρο Σίλβα

Ντάνι Μπενίτεθ

Μεσκά

Χουάν Ρομάν

Μάνουελ Τόρες

Ντενίλσον Γκαμπιονέτα

Γιάννης Μαύρου

Μάριος Ηλία

Νταβίντ Τεξέιρα

Ίσμαελ Σασσί»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE