Παραλίγο να… «τινάξει» το ματς στον «αέρα» ο Νικολάου!

Παραλίγο να… «τινάξει» το ματς στον «αέρα» ο Νικολάου!

Στο 43ο λεπτό του αγώνα στο “Αμμόχωστος”, ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου μέτρησε λανθασμένα γκολ της Νέας Σαλαμίνας που πέτυχε ο Ελουντού, αγνοώντας το βοηθό του, ο οποίος σήκωσε σωστά τη σημαία για οφσάιντ!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι του πάγκου διαμαρτυρήθηκαν έντονα και τελικά, ο ρεφ άλλαξε την απόφαση του και δεν μέτρησε το γκολ.

Μετά το τέλος του Α΄ ημιχρόνου πάντως, οι οπαδοί των “ερυθρολεύκων” διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητικό τρίο για τη φάση του ακυρωθέν γκολ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE