Survivor: Οι Διάσημοι έβγαλαν στον… τάκο την Σπυροπούλου!

Survivor: Οι Διάσημοι έβγαλαν στον… τάκο την Σπυροπούλου!

Οι Διάσημοι του Survivor δεν τα κατάφεραν στο αγώνισμα της ασυλίας, καθώς ηττήθηκαν από τους Μαχητές με 10-8.

Απογοητευμένοι οι κόκκινοι από την εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού θα πρέπει να αποχωριστούν ακόμα έναν παίκτη.

Η κόκκινη ομάδα λοιπόν, πήγε στο αγώνισμα για την ατομική ασυλία.

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί και πήρε την πρώτη ασυλία, καθώς ήταν η καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας, ενώ νικήτρια της δεύτερης ήταν η Ξένια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έλαβε εφτά ψήφους έναντι πέντε του Γιάννη Δρυμωνάκου και αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ξένια, λόγω της ατομικής ασυλίας, έβγαλαν προτεινόμενους τους Ελένη Χατζίδου και Κατερίνα Χαλικιά.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.