Αποφασισμένη «Κυρία» για να την… τελειώσει!

Αποφασισμένη «Κυρία» για να την… τελειώσει!

Η Ανόρθωση υποδέχεται η ώρα 17:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Ομόνοια για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκε με τον προπονητή, Ρόνι Λέβι, να μην μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες του.

Για τους παίκτες του Ρόνι Λέβι αποτελεί κίνητρο, ότι με νίκη της Ανόρθωσης επί της Ομόνοιας, θα αφήσει τους «τριφυλλοφόρους» 12 βαθμούς πίσω και μακριά από προνομιούχα θέση για έξοδο στην Ευρώπη.

Η αισιοδοξία από τον κόσμο της Ανόρθωσης για αυτό το ντέρμπι είναι εμφανής, εντούτοις, ο Ρόνι Λέβι γνωρίζει ότι η ομάδα του για να διατηρήσει επαφή με την κορυφή θα πρέπει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, να πάρει η «Κυρία» το 14ο τρίποντο για το φετινό πρωτάθλημα, όπου θα της δώσει πέρα για πέρα μία ιδανική δυναμική για τη συνέχεια.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι, είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει το νέο απόκτημα της ομάδας, Στρούνα, να επιστρέφουν στη διάθεση του οι Ντουγκλάο και Καμαρά, καθώς και ο Ράγιος να παρουσιάζεται έτοιμος για την αρχική ενδεκάδα.

Στην Ανόρθωση αναμένουν ότι ο κόσμος θα είναι αρκετός στις κερκίδες και να βοηθήσει την ομάδα να μπορέσει να παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο για μία σπουδαία και σημαντική νίκη σε τέτοιο ντέρμπι.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE