ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: Τράκαρε δύο φορές και έφυγε με τα πόδια ο καταδιωκόμενος

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: Τράκαρε δύο φορές και έφυγε με τα πόδια ο καταδιωκόμενος

Καταδιώχθηκε για αρκετά χιλιόμετρα, ωστόσο κατάφερε να διαφύγει πεζός.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την 1:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 7/2, αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ύποπτο όχημα, έξω από αρτοποιείο.

Ο ύποπτος οδηγός, όταν αντιλήφθηκε την Αστυνομία, έκανε όπισθεν με το όχημά του, με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε άλλο αυτοκίνητο, και να διαφύγει.

Το περίπολο της Αστυνομίας καταδίωξε το όχημα, το οποίο οδηγείτο αλόγιστα και επικίνδυνα μέσα στον δρόμο.

Τελικά, το ύποπτο όχημα ακινητοποιήθηκε λίγο μετά την 1:00 όταν τράκαρε για δεύτερη φορά σε άλλο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος, κατάφερε να διαφύγει πεζός.

Τα μέλη της Αστυνομίας που καταδίωξαν το όχημα, διαπίστωσαν από τις πίσω πινακίδες εγγραφής του, ότι ανήκει σε κάτοικο Μουτταγιάκας, ο οποίος και καταζητείται.

Να σημειωθεί ότι στο όχημα εντοπίστηκαν ομοίωμα πιστολιού και κουκκούλα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE