Τον «έκαψαν» οι αλλαγές…

Τον «έκαψαν» οι αλλαγές…

Παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση ο Άρης, στην προσπάθεια που καταβάλλει να μείνει στην κατηγορία. 

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι θα δώσει τη μεγάλη μάχη στον “τελικό” με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο, για αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Αν πετύχει αυτό το στόχο, μετά θα παλέψει να προσπεράσει μια από τις άλλες ομάδες στα πλέι άουτ. 

Ίσως να μην το παραδεχθεί ο Σταύρος Δημοσθένους, αλλά οι τρεις αλλαγές προπονητών σε μια σεζόν, δεν έκαναν καλό στην ομάδα.  Η ελαφρά ταξιαρχία ξεκίνησε με Μαρτίδη, ακολούθως ήρθε ο Γιάννης Χριστοδούλου και πρόσφατα η σκυτάλη δόθηκε στον Νίκο Παναγιώτου. 

Η απόφαση του τελευταίου στο χθεσινό ματς με την Πάφο, να ξεκινήσει βασικούς και τους 4 παίχτες που αποκτήθηκαν τον Γενάρη, χάλασαν εντελώς τη χημεία. Mε αποτέλεσμα να “διαλυθεί” η ομάδα μέσα στο γήπεδο, χάνοντας με το βαρύ κι ασήκωτο 0-6. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE