Το… έχει και με τις ανατροπές!

Το… έχει και με τις ανατροπές!

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε κόντρα στον Εθνικό Άχνας να πάρει την 17η νίκη του στο πρωτάθλημα και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας με 54βαθμούς έχοντας ένα εξαιρετικό συντελεστή τερμάτων 64 υπέρ και 20 κατά.

Το  αξιοσημείωτο σε όλη αυτό είναι ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας κατάφεραν σε σύνολο 23 παιχνιδιών στο πρωτάθλημα να πετύχουν την 6η τους ανατροπή κι αυτές σημειώθηκαν στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια που έδωσε το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη.

Συγκεκριμένα ο ΑΠΟΕΛ στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, ΑΕΚ, Απόλλωνα, Εθνικό και δύο φορές με τη Νέα Σαλαμίνα βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως στο τέλος κατάφερε να γυρίσει τα εις βάρος του δεδομένα και να πανηγυρίσει το τρίποντο.

Η μοναδική φορά που ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα ήταν στον αγώνα με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ όταν ηττήθηκε με 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Ζοάο Βίκτορ.

Και για όσους το έχουν απορία απλά να επισημάνουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει 6 στα 7… Επτά παιχνίδια ήταν με την πλάτη στον τοίχο και στα 6 έφερε “τούμπα” το αποτέλεσμα!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE