Πιάστηκε από το πίσω μέρος λεωφορείου για να μην πληρώσει εισιτήριο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πιάστηκε από το πίσω μέρος λεωφορείου για να μην πληρώσει εισιτήριο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο ορισμός του τζαμπατζή!

Τα παλιά τα χρόνια υπήρχαν οι σαλταδόροι που ανέβαιναν στο πίσω μέρος του τραμ για να μην πληρώσουν εισιτήριο. Φαίνεται όμως ότι σαλταδόρους έχουμε και στη σημερινή εποχή, όπως αποδείχθηκε πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Οδηγός, απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου έναν νεαρό να έχει κρεμαστεί στο πίσω μέρος λεωφορείου του ΟΑΣΘ, όσο αυτό ήταν εν κινήσει, ενδεχομένως για να μην πληρώσει εισιτήριο, αν και η αιτία δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.

Το λεωφορείο πραγματοποιούσε τη διαδρομή Άγιος Ιωάννης – Πανεπιστήμιο και η φωτογραφία δημοσιεύτηκε σε σελίδα του Facebook, συνοδευόμενη από την εξής λεζάντα:

«Όταν μπαίνει ελεγκτής σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ».

Φυσικά η φωτογραφία έγινε viral, κανείς όμως δεν έμαθε την ταυτότητα του νεαρού και κυρίως αν έφτασε στον προορισμό του σώος και αβλαβής.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE