Φουρλάς:' Ήσουν δίπλα μου στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου'-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φουρλάς:' Ήσουν δίπλα μου στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου'-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ένα tweet του, την Τρίτη (6/02) στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής Λουκάς Φουρλάς σχολιάζει την αποχώρηση του Ιωάννη Κασουλίδη από την ενεργό πολιτική.

Ο Φουρλάς, αναφέρει ότι παρά τις διαφωνίες του, ο Κασουλίδης άντεξε και τον δίδαξε την αξιοπρέπεια και συνέχισε να τον εμπιστεύεται.

Ακόμη, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής, αποκαλύπτει ότι ο πρώην υπουργός Εξωτεριών, ήταν δίπλα του στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, ενώ αναγνωρίζοντας το έργο που αφήνει πίσω του, αναφέρει ότι αποχωρεί από την ενεργό πολιτική με το κεφάλι ψηλά.


Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

 

Χ. Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE