ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ : Δια βίου φυλάκιση σε 26χρονο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ : Δια βίου φυλάκιση σε 26χρονο  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε την Τετάρτη (07/02) στη Λευκωσία, καταδίκασε 26χρονο σε ποινή φυλάκισης δια βίου, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε στις 27 Αυγούστου, 2017, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 4π.μ. στις 27/8 , ο 25χρονος και η 44χρονη, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, φέροντας τραύματα που προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου, γύρω στις 6.20π.μ. ο 25χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ η 44χρονη, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Από τις μαρτυρίες που συνέλεξε η Αστυνομία, τα δύο προσωπα τραυματίστηκαν μετά από επίθεση που δέχθηκαν από τον 26χρονο MALKIT SINGH.

Τα κίνητρα του φόνου φαίνεται να είναι προσωπικές διαφορές του δράστη με τα δύο θύματα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE