Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το αγαπημένο κυπριακό φαγητό του Ανδρέα Μαυρομμάτη - VIDEO

Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το αγαπημένο κυπριακό φαγητό του Ανδρέα Μαυρομμάτη - VIDEO

Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης είναι ο πρώτος Κύπριος σεφ με αστέρι Michelin και αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό από την κυπριακή κουζίνα. 

Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης επικοινώνησε τηλεφωνικά στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου και μίλησε για όλα, ακόμα και για το μυστικό της επιτυχίας του.  

Πρώτη φορά ένας Κύπριος σεφ γίνεται κάτοχος αστεριού Michelin. Το γνωστό εστιατόριο "Μavrommatis" στο Παρίσι συμπεριλήφθηκε στη φετινή λίστα, ανάμεσα σε άλλα 621 εστιατόρια απ’ όλο τον κόσμο.

Η τελετή απονομής των Αστεριών Michelin για το 2018 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, παρουσία του Γάλλου Πρωθυπουργού και αξιωματούχων της χώρας.

Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης μιλώντας στην εκπομπή "Όλα Για Σένα" ερωτήθη για το αγαπημένο του κυπριακό φαγητό και γελώντας αποκάλυψε ότι αυτό δεν είναι άλλο από το παραδοσιακό "κολοκάσι με τον σιήρο και το σέλινο". 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 6:29':

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE