«Όταν είμαστε συσπειρωμένοι, η έδρα μας είναι φόβητρο για κάθε αντίπαλο»

«Όταν είμαστε συσπειρωμένοι, η έδρα μας είναι φόβητρο για κάθε αντίπαλο»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας με την επωνυμία “Red Rebels”, εξέδωσαν την πιο κάτω ανακοίνωση, όπου αναφέρονται στη χθεσινή μεγάλη νίκη της ομάδας τους, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

“Έφυγε άλλος ένας τελικός που και άξιζε και πήρε τη νίκη η ομάδα ΜΑΣ. Μια νίκη με α…..α. Μια νίκη που κάλυψε τη δίψα του κόσμου.

Αποδείξαμε αδέλφια πως όταν είμαστε συσπειρωμένοι, η έδρα μας είναι φόβητρο για κάθε αντίπαλο. Κάθε αντίπαλο είτε εντός είτε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτή η ομάδα είναι άξια της περηφάνιας του κάθε ΣΑΛΑΜΙΝΑΙΟΥ. Με ψηλά το κεφάλι και τα μανίκια, συνεχίζουμε και απαιτούμε περισσότερες επιτυχίες. Είμαστε σίγουροι ότι αυτές θα ακολουθήσουν.

Όσο για εσένα, οπαδέ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, εσύ που είσαι, ήσουν και θα είσαι το άλφα και το ωμέγα αυτής της ΙΔΕΑΣ, επιβάλλεται να παραμείνεις δίπλα ΤΗΣ. Ραντεβού λοιπόν στις 10/2/18 στις 18:00 στο ΓΣΖ.

Υ.Γ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΜΠΟΥΑΤ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/2/18 ΣΤΙΣ 20:00 (10 ΕΥΡΩ OPEN BAR)

Υ.Γ1 Only one solution

Υ.Γ2 Εχω αντέξει σ’ αυτή τη φάση… γιατί γουστάρω όπως γούσταρα παλιά”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE