ΛΕΜΕΣΟΣ: Ούτε στα 10 μέτρα δεν θα πλησιάζει ο 63χρονος καθηγητής τις ανήλικες που παρενόχλησε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ούτε στα 10 μέτρα δεν θα πλησιάζει ο 63χρονος καθηγητής τις ανήλικες που παρενόχλησε

Τον δρόμο της δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων με κατηγορούμενο τον 63χρονο καθηγητή φροντιστηρίου στη Λεμεσό.

Ο 63χρονος οδηγήθηκε την Τετάρτη 7/2 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο συνολικά κατηγορίες, την σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 8 και 9 χρόνων και της άσεμνης επίθεσης.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Σεπτεμβρίου 2017 και 30 Ιανουαρίου 2018, όταν και συνελήφθη.

Το Δικαστήριο διέταξε, σύμφωνα με τον ‘Φιλελεύθερο’, ο 63χρονος καθηγητής φροντιστηρίου να αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 50 χιλ. ευρώ, ενώ εκδόθηκε εναντίον του και διάταγμα να μην διεξάγει, οποιαδήποτε εργασία σχετική με ανήλικα παιδία, καμιά εργασία στα φροντιστήριά του, αναστάληκαν και οι εργασίες από την 61χρονη σύζυγό του.

Επίσης του υποβλήθηκε να μην προσεγγίζει δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους που βρίσκονται παιδιά καθώς και να μην προσεγγίζει τις δύο ανήλικες που παρενόχλησε, σε απόσταση δέκα μέτρων.

Η υπόθεση ορίσθηκε για ακρόαση στις 9 Μαρτίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE