ΛΕΜΕΣΟΣ: Ούτε στα 10 μέτρα δεν θα πλησιάζει ο 63χρονος καθηγητής τις ανήλικες που παρενόχλησε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ούτε στα 10 μέτρα δεν θα πλησιάζει ο 63χρονος καθηγητής τις ανήλικες που παρενόχλησε

Τον δρόμο της δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων με κατηγορούμενο τον 63χρονο καθηγητή φροντιστηρίου στη Λεμεσό.

Ο 63χρονος οδηγήθηκε την Τετάρτη 7/2 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο συνολικά κατηγορίες, την σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 8 και 9 χρόνων και της άσεμνης επίθεσης.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Σεπτεμβρίου 2017 και 30 Ιανουαρίου 2018, όταν και συνελήφθη.

Το Δικαστήριο διέταξε, σύμφωνα με τον ‘Φιλελεύθερο’, ο 63χρονος καθηγητής φροντιστηρίου να αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 50 χιλ. ευρώ, ενώ εκδόθηκε εναντίον του και διάταγμα να μην διεξάγει, οποιαδήποτε εργασία σχετική με ανήλικα παιδία, καμιά εργασία στα φροντιστήριά του, αναστάληκαν και οι εργασίες από την 61χρονη σύζυγό του.

Επίσης του υποβλήθηκε να μην προσεγγίζει δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους που βρίσκονται παιδιά καθώς και να μην προσεγγίζει τις δύο ανήλικες που παρενόχλησε, σε απόσταση δέκα μέτρων.

Η υπόθεση ορίσθηκε για ακρόαση στις 9 Μαρτίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE